Dit ben ik!


Anne Mulder | Creatief in Communicatie | Een tikkeltje anders | Grafische wortels


Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Soms met een knipoog, maar als het moet bloedserieus. Of het nu gaat om een compleet nieuw concept, visuele identiteit, een social media campagne, het ontwikkelen van video of het vormgeven van een logo, visitekaartje of website... Met mijn grafische wortels denk ik creatief met jou mee, ga ik voor je aan de slag en samen komen we tot een mooi en gewenst resultaat.Mijn werk is mijn passie. Wat heb ik iedere dag een lol in mijn werk en wat geeft het mij energie. En hoe mooi is het dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken? #bofkont.

Kennismaken? Ik kom graag bij je langs. Als de thee klaar staat (ik drink geen koffie) dan neem ik iets lekkers mee! Zullen we kijken of we een ‘match’ hebben en ik je verder kan helpen? Niet twijfelen, gewoon doen ;)

Neem contact met mij op.

“Wil jij een website waar iedereen blij van wordt? Ben je toe aan een nieuwe huisstijl? Of wil je een social media campagne waar iedereen bij gaat glimlachen? Laten we samen op zoek gaan naar de perfecte uitstraling met mooie resultaten!”

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken