Mijn passie, mijn werk, mijn social


Social | Trots | Creatieve duizendpoot | Portfolio

FACEBOOK

Neem eens een kijkje uit een greep van de dingen die we met #ANNE Creatief in Communicatie hebben gemaakt. Ik Anne ben er trots op, en ook vooral op de samenwerking die ik met diverse partners heb gedaan. Dit maakt dat ik kan doen wat ik leuk vind! Bedankt lieve partners! Wil je ook weten hoe je facebook goed kan inzetten? Let me know!

Kom je ook gluren wie ik nu eigenlijk ben? Laten we vriendjes worden of kom me volgen! Naast dat ik met #ANNE bezig ben doe ik nog een hoop andere dingen! Ik heb bv 3 kids waar ik erg trots op ben. Zonder mijn steun en toeverlaat van mijn lieve vriend was dit ook allemaal niet mogelijk. Tevens heb ik lieve vrienden waar ik avonturen mee beleef! Beleef je een stukje met me mee?


TWITTER

Tweet, tweet, tweet, ja ook ik heb twitter. Dit kanaal vind ik vooral handig om up te date te blijven. Een aantal jaar terug was ik bijvoorbeeld op vakantie in Spanje en zag ik in de verte een hele rare rode lucht... Bosbrand! Op heel het internet niks over te vinden nog.. maar waar wel? Twitter! Zo handig! Ik tweet ook jij ook? Laten we samen tweeten! Leuk! Je kan hier een heel groot bereik mee halen? Hoe? #ANNE call me!


LINKEDIN

Nog zo eentje waar ik erg actief ben LinkedIn. Sinds een klein poosje ben ik hier aan het netwerken en sjonge wat een hoop nieuwe contacten heb ik er al uit! En wat is het leuk! Eerst dacht ik dat het erg 'zakelijk' zou zijn, is het ook wel maar veel persoonlijker dan dat ik eigenlijk dacht. Ik plaats er wat ik gedaan heb, ga er ook graag de dialoog met je aan. Tevens vind ik het super handig om daar vragen te stellen als ik ergens tegenaan loop, dat levert gelijk reacties op waar je ook wat aan hebt! Zijn we nog niet gelinked? Stuur me een verzoekje of volg me! Leuk! Ook weten hoe je hier leads uit kan halen of goed kan netwerken? Neem dan contact op met me!


INSTAGRAM

Instagram mijn favoriete social media kanaal! Ik hou er van om mooie foto's te kijken bij andere maar ook om ze te delen. Hier deel ik vooral mijn liefde voor Quotes, food fitness. Mijn kindjes zijn er ook favoriet evenals design. Ik volg hier zelf vooral de mensen die mij inspireren! Voel je vooral geroepen om te reposten! Daar heb je speciale apps voor! Erg leuk! Zie ik je daar? Met de juiste # bereik je hier een groot publiek, meer over weten? Bel me!


YOUTUBE

Jaa youtube, het social media kanaal wat bij mij thuis het meest gebruikt of moet ik zeggen bekeken wordt! Door mijn kids ja! Ook ik zelf kijk wel ;) moet ik eerlijk bekennen. Ontzettend veel op te vinden ook en... Ik heb al eens een vlog gemaakt! Eng!!! Leuk!! en heel kwetsbaar.. Zaten echt nog wel foutjes in.. Maar volgens zoonlief was het wel een echte vlog! Dus kom je kijken? Abonneer je want ik wil er nog meer maken! Ook zal ik hier filmpjes gaan plaatsen over wat #ANNE allemaal doet! Wil je zelf een youtube filmje? Ik heb daar nog zulke leuke ideeen voor! Let me know! Kom je kijken?