CONSULTANCY VOOR BEDRIJVEN DIE AUTHENTIEK WILLEN ZIJN

Beïnvloeding van commerciële processen, creatieve strategie in marketing en gedrag sturen in sales. Zonder je authenticiteit te verliezen.

Vanuit mijn achtergrond in marketing en kennis als beïnvloedingspsycholoog, focus ik mij op de kern van jouw bedrijf en wat jou als bedrijf uniek maakt.

Geen uitgebreide rapporten met ingewikkelde modellen en strategieën, maar een eenvoudige blauwdruk van de kern, waarmee je verder kunt werken.
Ik help je om helder te krijgen wat er toe doet. Wat is jouw unieke bijdrage aan de wereld en waarom is die belangrijk? Wat is het bestaansrecht van jouw bedrijf?

null

Moeite met authenticiteit vertalen naar commerciële  processen?

Er bestaan allerlei marketingtrucjes en beïnvloedingsstrategieën die bijzonder effectief zijn. Maar als je niet authentiek bent, dan ben je slechts tijdelijk houdbaar. Je bent dan slechts een van de velen en zult eerder een kortstondige relatie hebben met je klant dan een langdurige.


Bij mij begint het allemaal bij wie je bent als bedrijf: wat is je bestaansreden en wat maakt jou uniek? Niet per se beter, maar wel bijzonder. Pas als we weten wat jou authentiek maakt, kunnen we de trukendoos opentrekken ;)

Mijn visie is gebaseerd op menselijkheid, verbinding, creativiteit en het slim inzetten van processen en strategieën, maar wel vanuit de kern. Als bedrijf is het belangrijk om te weten wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt, en dan bedoel ik niet alleen je product of dienst. Wat maakt jou zo bijzonder? Wat is jouw authenticiteit?

Omdat dit voor iedereen anders is, werk ik niet met vooropgestelde procedures of trajecten. Ik ben geen agency, maar ik bied wel iets unieks aan: diepe psychische inhoud en een blauwdruk van jouw authenticiteit. Hiermee kun jij jouw propositie, marketingstrategie en/of andere commerciële processen op een authentieke manier aansturen en zo het beste uit jezelf en je bedrijf halen.

Heel simpel, je belt of appt me op 06-11479501. Als je mijn voicemail krijgt blijf dan hangen. Deze is leuk al zeg ik het zelf. Spreek wat leuks in dan bel ik je terug. Of stuur een mailtje door op de knop hieronder te drukken. Dan plannen we een afspraak! Leuk! (ps ik drink geen koffie, wel thee ;)) Tot snel!

Waarom ik doe wat ik doe?