WIE BEN IK? PROFESSIONEEL?

Training & Coaching voor ondernemers en werknemers. Professioneel zijn gaat om meer dan goed zijn in je vak. Groei in authenticiteit en niet alleen in professie! Zaken doe je met mensen!

WIE BEN IK? PROFESSIONEEL?

Uiteindelijk draait het om de mens achter het product of bedrijf. Zaken doe je tenslotte met mensen.
Een goede training betekent niet alleen groei. Je wordt gelukkiger! En dat is onbetaalbaar.
Lang ergens over praten is zonde van de tijd. Ik duik gelijk de diepte in om tot de kern van de zaak te komen.

Professioneel zijn gaat om meer dan goed zijn in je vak

HET PROBLEEM

Ongeveer één op de zes professionals ervaart burn-out klachten, maar dit probleem beperkt zich niet tot het werk. Als mens ben je de hele dag bezig met het vervullen van verschillende rollen, zoals ouder, kind, vriend(in), partner en professional.

Van jongs af aan leer je je aan te passen aan allerlei situaties, wat veel energie kost en onbewust kan leiden tot het ontwikkelen van verschillende maskers. Hoewel deze maskers soms werken, kan het ook leiden tot conflicten in zowel de persoon zelf als in zijn/haar omgeving. Dit kan leiden tot ongewenst gedrag zoals roddelen, pesten, (seksuele) intimidatie en een gebrek aan communicatie, waardoor professionals hun commitment, plezier en bezieling verliezen.

Dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kan zelfs leiden tot ziekte en het idee dat elders werken de oplossing is. Kortom, de verbinding zowel intern als extern is verbroken, wat leidt tot aanzienlijke kosten en een minder plezierige werkomgeving.

_______________________________

DE OPLOSSING

Het is essentieel om iemand niet alleen te zien als een professional, maar als een mens met een unieke persoonlijkheid. Het herstellen van verbinding begint bij het geven van tools om persoonlijke groei te stimuleren. Dit omvat het accepteren van iemand zonder oordeel, luisteren naar wat er echt wordt gezegd en aanvoelen van wat er wordt gevoeld. Door te geven wat er nodig is, kan verbinding worden hersteld, zowel intern als extern (met collega's en zakenrelaties).

In de huidige wereld is persoonlijke groei van onschatbare waarde. Om professionele mensen krachtiger en aantrekkelijker te maken, moeten ze ontdekken wie ze zijn en groeien in persoonlijkheid, niet alleen in professie. Want mensen die persoonlijk groeien, zijn niet alleen gelukkiger, maar ook productiever en aantrekkelijker.

Het investeren in persoonlijke groei verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

BLAUWDRUK

Authenticiteit draait om in lijn zijn met wie je bent,  wat je wilt. Dit komt terug in je gedrag en in je gevoel.

Authenticiteit is de blauwdruk van wie je bent.

Weten wat je blauwdruk is geeft richting zowel zakelijk als privé.

Alleen voor bedrijven die met hun tijd meegaan

AUTHENTICITEIT

Bij mij draait alles om authenticiteit. Wie ben ik? Hoe blijf ik (professioneel) functioneren in elke situatie? Of dat nu zakelijke of een privé situatie is. Om tot de kern te komen werk ik met de verbinding van 3 processen. Dat zijn onbewuste processen vanuit de dieptepsychologie, de technieken uit de beïnvloeding psychologie en de strategieën vanuit de NLP. Dit giet ik in het systemisch functioneren van de mens.


null

PROCESSEN

DIEPTE  

PSYCHOLOGIE

De dieptepsychologie maakt de brug tussen het bewuste en het onbewuste. Dat gebeurt door niet bewuste processen zichtbaar te maken. In de dieptepsychologie richt zich op het bewustmaken van wat in de diepte leeft door het te begrijpen en te beleven

BEÏNVLOEDINGS 

PSYCHOLOGIE

Draait om doordringen in de diepte van het psyche van het zelf om daar bewust de onbewuste processen te activeren welke gedrag aanstuurt. Elke beslissing die je maakt wordt voor 99% vanuit je onderbewuste genomen zonder dat je van bewust bent. Hoe kan je dat sturen?

NEURO LINGUÏSTISCH

PROGRAMMEREN

NLP is het antwoord op de vragen, hoe geef je richting aan doelen en ideeën. Hoe maak je deze concreet. Hoe zet je taalpatronen in welke optimale verbinding geven. Hoe communiceer ik met ‘verschillende ’soorten mensen en werken we naar hetzelfde doel toe?

Wanneer bel je mij?

Ben jij of je personeel op zoek naar meer authenticiteit in een professionele  omgeving? Dan kan ik je helpen met mijn trainingen en coaching. Mijn naam is Anne en ik geloof in het belang van het ontdekken van je ware zelf, zowel als mens als bedrijf. Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, leer je om vanuit je eigen kracht te leven en te werken.


Tijdens mijn trainingen en coaching sessies creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving waarin je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is en zijn of haar eigen talenten en vaardigheden heeft. Door deze te ontdekken en te benutten, kun je als mens en/of als bedrijf tot volle bloei komen en meer impact maken.

We gaan samen op zoek naar jouw kern, jouw waarden en jouw doelen. Ik help je bij het versterken van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden om jezelf op een authentieke manier te uiten en uit te drukken. Zo kun je groeien als mens en/of als bedrijf en jezelf ontwikkelen tot de persoon die je echt wilt zijn.


Bel me gerust als je gelooft in menselijkheid en authenticiteit. Ik kan je helpen met training en coaching in:

 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Het verkopen van jezelf
 • Verbinden
 • Netwerken
 • Gesprekstechnieken
 • Communicatieve vaardigheden
 • Creatief denken
 • Personal branding
 • Samenwerken
 • NLP technieken
 • Passievol communiceren


Waarom ik doe wat ik doe?