#ANNE

Creatieve Marketing

Video Aspect Ratio: 16:9

#ANNE

CREATIEVE MARKETING

Creatieve marketing

of welk label je er ook op wilt plakken...

null

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de creatieve wereld, ontdekte ik het pad van persoonlijke ontwikkeling. Hierop volgde een diepgaande reis door het menselijk psyche, inclusief mijn eigen psyche;)

Met een achtergrond in de grafische wereld en een NIMA (online) marketing A & B begon ik aan mijn reis door NLP, schaduwverlichting, filosofie, sjamanisme, leiderschapstrainingen, een intensieve literatuurstudie over bewustzijn, non-dualiteit, persoonlijke ontwikkeling, dieptepsychologie, en beïnvloedingspsychologie.

Het combineren van de creatieve commerciële wereld met de wereld van het psyche leidde tot de ontdekking dat er magie schuilt in het onbewuste en dat dit te sturen is.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik kan de creatieve commerciële wereld niet volledig loslaten, simpelweg omdat ik er energie van krijg. Ik vind het leuk om mooie concepten te bedenken, af en toe een magazine, flyer of brochure te maken of  een mooie marketingcampagne voor een zakenrelatie of de sociale media te beheren. Ik vind het te leuk om te doen dat ik van mezelf ook niet hoef te kiezen, maar dit gewoon af en toe doe. Soms! Gewoon omdat het kan, omdat ik het leuk vind en omdat ik er goed in ben.

Dus, voor de bedrijven en de mensen achter die bedrijven waar ik een klik mee voel, doe ik dit. Als het goed voelt, als ik ervoor gevraagd word en als ik voel dat ik er intern enthousiast van word. Dan reëren we samen goud, zoals een evenement, project of een (marketing)campagne. Het enige wat ik nodig heb, is de mogelijkheid om mijn creativiteit te uiten. En het moet natuurlijk wel in mijn agenda passen.

Want als ik iets doe, dan doe ik het met complete toewijding en passie.

"Denken buiten de kaders is beperkend.


Erken dat er geen kader is en de mogelijkheden worden onbegrensd."

Laten we samen goud creëren!

GREEPJE UIT MIJN PORTFOLIO

ZULLEN WE HET DOEN?