Video Aspect Ratio: 16:9

HET ELIXER

VAN PERSOONLIJKE GROEI

Training & Coaching voor ondernemers en werknemers. Professioneel zijn gaat om meer dan goed zijn in je vak. Groei in authenticiteit en niet alleen in professie! Zaken doe je met mensen!

HET ELIXER VAN PERSOONLIJKE GROEI

Training & Coaching voor ondernemers en werknemers. Professioneel zijn gaat om meer dan goed zijn in je vak. Groei in authenticiteit en niet alleen in professie! Zaken doe je met mensen!

VERBINDING

Uiteindelijk draait het om de mens achter het product of bedrijf. Zaken doe je tenslotte met mensen.

RENDEMENT

Een goede training betekent niet alleen groei. Je wordt gelukkiger! En dat is onbetaalbaar.

FOCUS

Lang ergens over praten is zonde van de tijd. Ik duik gelijk de diepte in om tot de kern van de zaak te komen.

Professioneel zijn gaat om meer dan goed zijn in je vak

HET PROBLEEM

Ongeveer één op de zes professionals ervaart burn-out klachten, maar dit probleem beperkt zich niet tot het werk. Als mens ben je de hele dag bezig met het vervullen van verschillende rollen, zoals ouder, kind, vriend(in), partner en professional.

Van jongs af aan leer je je aan te passen aan allerlei situaties, wat veel energie kost en onbewust kan leiden tot het ontwikkelen van verschillende maskers. Hoewel deze maskers soms werken, kan het ook leiden tot conflicten in zowel de persoon zelf als in zijn/haar omgeving. Dit kan leiden tot ongewenst gedrag zoals roddelen, pesten, (seksuele) intimidatie en een gebrek aan communicatie, waardoor professionals hun commitment, plezier en bezieling verliezen.

Dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kan zelfs leiden tot ziekte en het idee dat elders werken de oplossing is. Kortom, de verbinding zowel intern als extern is verbroken, wat leidt tot aanzienlijke kosten en een minder plezierige werkomgeving.

_______________________________

DE OPLOSSING

Het is essentieel om iemand niet alleen te zien als een professional, maar als een mens met een unieke persoonlijkheid. Het herstellen van verbinding begint bij het geven van tools om persoonlijke groei te stimuleren. Dit omvat het accepteren van iemand zonder oordeel, luisteren naar wat er echt wordt gezegd en aanvoelen van wat er wordt gevoeld. Door te geven wat er nodig is, kan verbinding worden hersteld, zowel intern als extern (met collega's en zakenrelaties).

In de huidige wereld is persoonlijke groei van onschatbare waarde. Om professionele mensen krachtiger en aantrekkelijker te maken, moeten ze ontdekken wie ze zijn en groeien in persoonlijkheid, niet alleen in professie. Want mensen die persoonlijk groeien, zijn niet alleen gelukkiger, maar ook productiever en aantrekkelijker.

Het investeren in persoonlijke groei verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

BLAUWDRUK

Authenticiteit draait om in lijn zijn met wie je bent,  wat je wilt. Dit komt terug in je gedrag en in je gevoel.

Authenticiteit is de blauwdruk van wie je bent.

Weten wat je blauwdruk is geeft richting zowel zakelijk als privé.

Alleen voor bedrijven die met hun tijd meegaan

AUTHENTICITEIT

Bij mij draait alles om authenticiteit. Wie ben ik? Hoe blijf ik (professioneel) functioneren in elke situatie? Of dat nu zakelijke of een privé situatie is. Om tot de kern te komen werk ik met de verbinding van 3 processen. Dat zijn onbewuste processen vanuit de dieptepsychologie, de technieken uit de beïnvloeding psychologie en de strategieën vanuit de NLP. Dit giet ik in het systemisch functioneren van de mens.PROCESSEN

DIEPTE  

PSYCHOLOGIE

De dieptepsychologie maakt de brug tussen het bewuste en het onbewuste. Dat gebeurt door niet bewuste processen zichtbaar te maken. In de dieptepsychologie richt zich op het bewustmaken van wat in de diepte leeft door het te begrijpen en te beleven

BEÏNVLOEDINGS 

PSYCHOLOGIE

Draait om doordringen in de diepte van het psyche van het zelf om daar bewust de onbewuste processen te activeren welke gedrag aanstuurt. Elke beslissing die je maakt wordt voor 99% vanuit je onderbewuste genomen zonder dat je van bewust bent. Hoe kan je dat sturen?

NEURO LINGUÏSTISCH

PROGRAMMEREN

NLP is het antwoord op de vragen, hoe geef je richting aan doelen en ideeën. Hoe maak je deze concreet. Hoe zet je taalpatronen in welke optimale verbinding geven. Hoe communiceer ik met ‘verschillende ’soorten mensen en werken we naar hetzelfde doel toe?

WAAROM EEN ELIXER?

null


In de alchemie streefden de alchemisten naar de ultieme transformatie van de Prima Materia naar goud. Dit goud staat symbolisch voor het bereiken van het hoogste potentieel van de mens. Het elixer vertegenwoordigt de innerlijke rijkdom en wijsheid die in ons allen aanwezig zijn en het vinden van dit elixer is van onschatbare waarde voor persoonlijke groei en succes.


Om dit elixer te vinden, is persoonlijke ontwikkeling en authenticiteit de sleutel. Door aan jezelf te werken en te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt, kun je jezelf op een authentieke manier uiten en uitdrukken. Dit stelt je in staat om meer impact te maken in de wereld en te groeien als mens en/of als bedrijf.

Bij het Elixer van Persoonlijke Groei bied ik op maat gemaakte trainingen voor de leiders van de toekomst en hun collega’s. We weten dat in een wereld waar online en AI de boventoon voeren, het belangrijk is om jezelf te onderscheiden door menselijkheid en menselijke verbinding. In deze tijd van razendsnelle veranderingen is het van essentieel belang om aandacht te blijven besteden aan de kracht van de mens. Dit betekent dat we ons richten op wat het betekent om mens te zijn, inclusief onzekerheid, aanpassingsvermogen en beïnvloeding.


Door te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling, kunnen professionals groeien in persoonlijkheid en professionaliteit. Dit stelt hen in staat om authentiek te zijn, te verbinden en te netwerken op een manier die zich onderscheidt in een wereld waar het draait om conformiteit.

Mijn trainingen richten zich onder andere op:


Passievol communiceren

Effectieve gesprekstechnieken

Communicatieve vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling

Authenticiteit

En meer!


Door te investeren in persoonlijke groei verdienen professionals zichzelf dubbel en dwars terug. Ze worden niet alleen gelukkiger, maar ook productiever en aantrekkelijker voor hun collega’s en zakenrelaties. Het Elixer van Persoonlijke Groei is de sleutel tot echte persoonlijke en professionele groei.

IK WIL MEER WETEN!

Waarom ik doe wat ik doe?

Ik ben gedreven door een missie: het geven van expressie aan de authenticiteit van mensen en bedrijven, zodat we een wereld krijgen waarin iedereen gelijk is, maar niet hetzelfde.