MIJN WERKWIJZE

MIJN WERKWIJZE

null


Mijn werkproces draait niet om het gebruiken van modellen en strategieën waarbij ik hoop dat het antwoord op jouw vraag daaruit voortkomt. Ik geloof niet in het openen van een trukendoos om een oplossing te vinden. Ik werk anders dan anderen. Allereerst wil ik weten wat jouw verhaal is en een verbinding creëren, omdat dit de basis is van een goede relatie. We moeten een klik hebben om goed met elkaar te kunnen werken. Als we elkaar niet prettig vinden, dan zijn we gewoon even goede vrienden.

Daarnaast is vertrouwen de volgende belangrijke stap in mijn werkproces. Om dit te bereiken, beginnen we met een diepgaand gesprek om elkaar beter te leren kennen. Op deze manier kan ik doen waar ik goed in ben en jou helpen om jouw authenticiteit terug te vinden, zowel als bedrijf als persoon.

Stap 1 

We bellen

Maak het jezelf comfortabel met een heerlijk kopje koffie, thee of een ander drankje, en laten we even bellen. Tijdens ons telefoongesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen. Als het goed klikt tussen ons, plannen we een afspraak.

Stap 2

We spreken af

Tijdens onze eerste kennismaking is het aan jou om mij jouw verhaal uitgebreider te vertellen, inclusief waar je tegenaan loopt, wat je al hebt gedaan, wat je graag zou willen, wat je van mij verwacht en hoe je tegen bepaalde zaken aankijkt.

Stap 3

Voorstel

Na ons kennismakingsgesprek zal ik beoordelen of ik je kan helpen en of er een klik tussen ons is. Als ik denk dat ik iets voor je kan betekenen, zal ik je een voorstel doen.

Laten we thee drinken

Contactinformatie
Anne Mulder Producties
Industrieweg Noord
3958VS Amerongen
anne@anne-mulder.com
BTW nummer: NL001861144B28
KvK nummer: 64343820

Of vind mij op social media