Video Aspect Ratio: 16:9

DE REIS

NAAR DE GOUDEN OORSPRONG

FAMILIEOPSTELLINGEN

Krijg inzicht in verborgen dynamieken die onbewust invloed hebben op jouw functioneren. Door deze dynamieken te ontdekken, kun je weer in balans komen en in lijn zijn met wie je werkelijk bent.

DE REIS

NAAR DE GOUDEN OORSPRONG

Krijg inzicht in verborgen dynamieken die onbewust invloed hebben op jouw functioneren. Door deze dynamieken te ontdekken, kun je weer in balans komen en in lijn zijn met wie je werkelijk bent.

OPSTELLINGEN

Ontdek verborgen systemen welke invloed hebben op je functioneren.
Maak verborgen dynamieken zichtbaar zodat er balans ontstaat

Krijg inzicht in de vraag waar iets vandaan komt

“Je familiesysteem is als een onzichtbare kracht die je leven beïnvloedt, of je je er nu bewust van bent of niet.”

- Bert Hellinger -

JIJ!

null

Ben je vastgelopen en ervaar je onrust en angst? Voel je je niet begrepen en merk je dat je blokkades ervaart om verder te komen? Misschien voel je je niet helemaal op je plek en ben je op zoek naar antwoorden.

Een (familie)opstelling kan hierbij helpen. Het is een methode om inzicht te krijgen in het systeem waarin jij leeft en de dynamieken die hier invloed op hebben. Door middel van een opstelling krijg je een helder beeld van jouw (onbewuste) patronen en overtuigingen.

Met deze methode kun je aan de slag gaan met jouw vraagstukken en krijg je weer ruimte, rust en balans. Je zult je meer thuis voelen bij jezelf, je familie of een ander systeem. Gun jezelf de mogelijkheid om te groeien en boek een (familie)opstelling bij mij.


OPSTELLINGSDAGEN

Je kunt een opstelling 1 op 1 doen, maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan een opstellingsdag waarbij je een vraag kunt inbrengen. Tijdens deze dag wordt er gewerkt met representanten die iemand uit het systeem vertegenwoordigen. Wanneer een representant een plek inneemt, zal deze sensaties in het lichaam ervaren en wordt de onderliggende stroom zichtbaar. Het is ook mogelijk om alleen als representant deel te nemen aan een opstellingsdag.

DE GOUDEN OORSPRONG

In de wereld van de alchemie speelt de term “gouden oorsprong” een belangrijke rol. Het verwijst naar de prima materia, de oorspronkelijke substantie waaruit alles is ontstaan. Voor alchemisten was het vinden van manieren om deze oorspronkelijke materie te transformeren in goud het ultieme doel. Maar wat is de oorsprong van het goud alchemistisch gezien? Volgens de alchemisten is het goud afkomstig uit de prima materia, die in zijn pure vorm ongedifferentieerd is en alle mogelijkheden in zich heeft. Het is als het ware de oersoep waaruit alle dingen zijn ontstaan.

Door de prima materia te bewerken en te zuiveren, konden de alchemisten het goud eruit tevoorschijn toveren. Voor hen was het vinden van de gouden oorsprong dan ook een zoektocht naar de essentie van het universum. Maar er is nog een andere betekenis van de term “gouden oorsprong”. In de context van familieopstellingen kan het verwijzen naar de oorspronkelijke familie, de basis waaruit alles voortkomt. In deze benadering wordt ervan uitgegaan dat alle familieleden met elkaar verbonden zijn en dat de problemen die we in ons leven tegenkomen vaak te maken hebben met verstoringen in deze familierelaties.

Door het werken met familieopstellingen kunnen deze verstoringen aan het licht worden gebracht en kunnen we leren om deze relaties te herstellen. Op die manier kunnen we terugkeren naar de gouden oorsprong van onze familie, naar de basis waaruit alles voortkomt. Op deze manier wordt de gouden oorsprong een metafoor voor de zoektocht naar onze innerlijke waarheid en het transformeren van ons leven naar iets waardevols en betekenisvols

Waarom ik doe wat ik doe?

Ik ben gedreven door een missie: het geven van expressie aan de authenticiteit van mensen en bedrijven, zodat we een wereld krijgen waarin iedereen gelijk is, maar niet hetzelfde.