DE INVLOED VAN HET SYSTEEM

DE INVLOED VAN HET SYSTEEM

Krijg inzicht in verborgen dynamieken die onbewust invloed hebben op jouw functioneren. Door deze dynamieken te ontdekken, kun je weer in balans komen en in lijn zijn met wie je werkelijk bent.

Ontdek verborgen systemen welke invloed hebben op je functioneren.
Maak verborgen dynamieken zichtbaar zodat er balans ontstaat

Krijg inzicht in de vraag waar iets vandaan komt

Het systeem beweegt.

Hierin kan je verstrikt raken of je kan ermee dansen.

Ben je vastgelopen en ervaar je onrust en angst? Voel je je niet begrepen en merk je dat je blokkades ervaart om verder te komen? Misschien voel je je niet helemaal op je plek en ben je op zoek naar antwoorden.

Een (familie)opstelling kan hierbij helpen. Het is een methode om inzicht te krijgen in het systeem waarin jij leeft en de dynamieken die hier invloed op hebben. Door middel van een opstelling krijg je een helder beeld van jouw (onbewuste) patronen en overtuigingen.

Met deze methode kun je aan de slag gaan met jouw vraagstukken en krijg je weer ruimte, rust en balans. Je zult je meer thuis voelen bij jezelf, je familie of een ander systeem. Gun jezelf de mogelijkheid om te groeien en boek een (familie)opstelling bij mij.


OPSTELLINGSDAGEN

Je kunt een opstelling 1 op 1 doen, maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan een opstellingsdag waarbij je een vraag kunt inbrengen. Tijdens deze dag wordt er gewerkt met representanten die iemand uit het systeem vertegenwoordigen. Wanneer een representant een plek inneemt, zal deze sensaties in het lichaam ervaren en wordt de onderliggende stroom zichtbaar. Het is ook mogelijk om alleen als representant deel te nemen aan een opstellingsdag.