Video Aspect Ratio: 16:9

DE REIS

NAAR DE STEEN DER WIJZEN

Laten we samen de duisternis in duiken, zowel zakelijk als privé. Want juist daar, in het donker, ligt de steen der wijzen verborgen. Het helpt ons jouw ware essentie te ontdekken, wat jou authentiek, aantrekkelijk en vrij maakt. Ik ben jouw mentor op deze reis.

DE REIS

NAAR DE STEEN DER WIJZEN

Laten we samen de duisternis in duiken, zowel zakelijk als privé. Want juist daar, in het donker, ligt de steen der wijzen verborgen. Het helpt ons jouw ware essentie te ontdekken, wat jou authentiek, aantrekkelijk en vrij maakt. Ik ben jouw mentor op deze reis.

PRAKTIJK VOOR ZINGEVING

Van praten wordt niemand wijzer, praten kan je met iedereen. Het gaat er niet om dat je jezelf even beter voelt. Het gaat er om dat je leert voelen.
Bij de essentie van iets komen is lastig vanuit je bewustzijn, vanuit je onbewuste kan je er makkelijker bij zonder dat je veel hoeft te praten.
In een veilige setting werken we. Alles wat er op tafel komt, blijft op die tafel. Alles wat zich aandient mag er zijn zonder dat er oordeel op is.

“Persoonlijke ontwikkeling is een transformerend proces,

niet alleen een verbeteringsproces.”

- C.G. Jung -

JIJ!

Je bent hier omdat je voelt dat er iets niet lekker loopt. Misschien ervaar je stress, ben je jezelf kwijtgeraakt of heb je het gevoel dat je vastzit. Maar je wilt graag verandering, je wilt weer ontspanning en verbinding met jezelf voelen.


Ik geloof erin dat jij de held(in) van je eigen leven bent, in jouw de steen der wijzen zit en ik help je graag bij deze zoektocht. Als mentor duik ik samen met jou de diepte in, zodat we het beste in jou naar boven halen. Ik inspireer je om je eigen keuzes te maken en je eigen verhaal te schrijven. Mijn doel is om jou te begeleiden in het ontdekken van je ware zelf en je te laten groeien naar een authentiek en vrij persoon.


Elke sessie is uniek en ik maak gebruik van technieken uit de beïnvloedingspsychologie, dieptepsychologie van Carl Jung, NLP technieken, familieopstellingen en divers lichaamswerk. Samen stemmen we af wat bij jou past en wat jou verder kan helpen in jouw zoektocht naar authenticiteit.

Dus, als jij op zoek bent naar ontspanning en verbinding met jezelf, en als je bereid bent om de diepte in te gaan, dan help ik je graag als mentor.

Laten we samen de steen der wijzen in jou naar boven halen en ontdekken wie jij werkelijk bent.

Vind je het spannend met mij te werken? Twijfel je?

Ik begrijp dat het confronterend kan zijn om je innerlijke duisternis onder ogen te zien en weer in contact te komen met jezelf. Maar ik wil je graag geruststellen en je de beste raad geven die ik ooit heb gelezen: van wie wil je leren? Van iemand die er veel over heeft gelezen en een workshop heeft gevolgd, of van iemand die er een studie voor heeft gevolgd en zichzelf regelmatig blijft onderzoeken? Bij mij ben je verzekerd van de expertise van een professionele mentor en een voortdurende toewijding aan zelfonderzoek.


Boek nu een gratis kennismaking call van 15 min.

STEEN DER WIJZEN

null


De reis naar de Steen der Wijzen is een metafoor voor onze zoektocht naar authenticiteit en persoonlijke groei. We moeten onszelf uitdagen en obstakels overwinnen om onze innerlijke waarheid te vinden en ons leven te transformeren naar iets waardevols en betekenisvols.

Het is een proces van innerlijke transformatie en het vinden van onze ware aard en potentieel. Het herinnert ons eraan dat we allemaal op zoek zijn naar iets wat ons dieper vervult en betekenis geeft aan ons leven.

De Steen der Wijzen symboliseert het vinden van authenticiteit en is bedoeld voor leiders en mensen die hun innerlijke goud willen ontdekken.

Waarom ik doe wat ik doe?

Ik ben gedreven door een missie: het geven van expressie aan de authenticiteit van mensen en bedrijven, zodat we een wereld krijgen waarin iedereen gelijk is, maar niet hetzelfde.