Video Aspect Ratio: 16:9

DUIK MET MIJ IN DE TEMPLE OF THE DIVINE MIND BODY AND SOUL

Mentor voor zakelijk en privé. Duik met mij in de duisternis. Want in de duisternis vind je het licht. Dat samen maakt wie je bent. Authentiek, Aantrekkelijk en vrij.

DUIK MET MIJ IN DE TEMPLE OF THE DIVINE MIND BODY AND SOUL

PRAKTIJK VOOR ZINGEVING

Van praten wordt niemand wijzer, praten kan je met iedereen. Het gaat er niet om dat je jezelf even beter voelt. Het gaat er om dat je leert voelen.
Bij de essentie van iets komen is lastig vanuit je bewustzijn, vanuit je onbewuste kan je er makkelijker bij zonder dat je veel hoeft te praten.
In een veilige setting werken we. Alles wat er op tafel komt, blijft op adie tafel

“There is no light without shadow, and no psychic wholeness without imperfection.”

Jij!

Je bent hier omdat er iets niet lekker loopt. Wellicht denk je dat je een burn-out hebt, alles is je te veel. Je ervaart stress. Je bent jezelf, je ziel, je authenticiteit of je creativiteit kwijt geraakt onderweg.

Eigenlijk zou je gelukkig moeten zijn, toch ben je het niet.

Je bent op zoek naar wat je dag zin geeft, wat je leven zin geeft. Je mist het om je compleet mannelijk of vrouwelijk te voelen. Je bent de verbinding kwijt. De verbinding met je lichaam, je ziel en je gedachten vliegen alle kanten op. Je vraagt je af wie ben ik eigenlijk? Wat is mijn beeld van de wereld? Wat maakt mij gelukkig?

Jij hebt behoefte aan ontspanning en verbinding met jezelf.


Ik help je graag als mentor. 


Ik geloof erin dat als je als vrouw compleet vanuit vrouwelijkheid leeft,

sensueel, chaotisch, donker, zacht en vanuit overgave, je je vrouwelijkheid belichaamt je jezelf herontdekt.

Ik geloof erin dat als je als man compleet vanuit je mannelijkheid leeft,

krachtig, bewust, licht, actiegericht, bewust en vanuit initiatief, je je mannelijkheid belichaamt je jezelf herontdekt.


Ik geloof erin dat jij de de held(in) van je leven bent


Ik begeleid je graag als mentor. Wat ik doe, is de diepte met je induiken zodat we het beste in je naar boven halen. Dit doe ik met de kennis en de ervaring die ik heb. Wat ik belangrijk vind is dat ik je inspireer om je eigen keuzes te maken. Je eigen verhaal. Te voelen, zien, zeggen en denken wat jij belangrijk vindt. In deze zoektocht begeleid ik je. Door mijn open karakter en vrije geest spiegel ik je en geeft ik feedback waardoor je ook daadwerkelijk verder komt.

Elke sessie is uniek. Ik reik je levenslessen aan, laat je weer voelen en maak je bewust van je percepties, schaduw en andere zaken die in je onbewuste leven. In jouw divine temple. Hiervoor maak ik gebruik van technieken uit de beïnvloedingspsychologie, dieptepsychologie van Carl Jung, NLP technieken, familieopstellingen en divers lichaamswerk. Precies wat bij jou past. Dit stemmen we van te voren af. 

Vind je het spannend met mij te werken? Twijfel je?

Je innerlijke duisternis aankijken is mega spannend, jezelf weer (leren) voelen, ik kan me voorstellen dat je twijfelt. De beste raad die ik ooit las; Van wie wil je dit leren? Van iemand die er een boel over heeft gelezen en er vervolgens een workshop voor gevolgd heeft, of van iemand die er een studie voor gevolgd heeft en nog regelmatig zichzelf onderzoekt.


Boek een gratis kennismaking call van 15 min.