1 op 1 sessie

Ik nodig je uit met mij de diepte in te duiken.

Sessies voor de mens die de diepte in wil zowel privé als/of zakelijk.

Een sessie heeft als uitgangspunt de huidige situatie en het eindpunt is de gewenste situatie. De kern van mijn sessies draaien om het bewustzijn te krijgen op het onbewuste. Wat ligt er in het diepst van je kern waardoor je nu niet in beweging komt. Wat zit daar? We duiken diep in het diepst van je psyche. Diep in je persoonlijkheid.

De reden om een sessie te volgen kan uit noodzaak zijn of omdat het nut heeft. Noodzaak ontstaat omdat de huidige situatie niet meer werkt voor de persoon en er gevoelens zijn die van kwaad naar erger gaan.

Je kunt ook wel zeggen het stroomt niet meer. De energie komt vast te zitten in het psyche. Doordat het vast zit in het psyche en het niet erkend wordt kan men klachten ervaren in in het fysieke lichaam.

Vanuit nut een sessie willen ervaren betekent dat het nuttig is en geeft een diepere inzicht in jezelf waarbij gevoelens, gedachten en je gedrag een centrale rol spelen. 

In mijn sessies onderzoeken we door wat wordt je nu daadwerkelijk beïnvloedt. Wat maakt het dat je bepaald gedrag laat zien? Welke overtuigingen zitten daarbij in de weg. Welke werken niet voor je en hoe kom je daar eigenlijk aan? Wat is je innerlijke drijfveer, waar doe je het eigenlijk voor? We maken verbinding met het diepe in je psyche. In de diepte zitten de antwoorden. Vaak zijn we als mens zo onbewust van wat ons tegenhoudt. We ervaren weerstand, tegenslag, nare gevoelens en gaan daar mee in gevecht of stoppen ze diep weg. Beide werken tegen je i.p.v. voor je. 

Door diepe verbinding met je kern te maken, bewustzijn te creëren op gedrag kan het weer gaan stromen.

En daar help ik je graag bij. Hiervoor maak ik gebruik van mijn eigen methode. De levenskunst methode.

DE LEVENSKUNST METHODE

De diepte in met de levenskunst methode 

De levenskunst methode draait om meer bewustzijn op het onbewuste.

Hiervoor gebruik ik wetenschappelijke technieken uit de beïnvloedingspsychologie die combineer ik met strategieën uit de NLP en dit benader ik met inzichten vanuit de diepte psychologie oftewel analytische psychologie van Carl Gustav Jung. 

null

BEÏNVLOEDINGS

PSYCHOLOGIE

Draait om doordringen in de diepte van het psyche van het zelf om daar bewust de onbewuste processen te activeren welke gedrag aanstuurt. Elke beslissing die je maakt wordt voor 99% vanuit je onderbewuste genomen zonder dat je daar zelf van bewust bent. Welke interne processen loop jij door en wat beînvloed jouw van ‘binnen’ en van ‘buiten’ waardoor jij doet wat jij doet. Welk gedrag laat ik daarbij zien? Hoe werkt het gedrag van een ander? Hoe wordt ik zelf eigenlijk beînvloed en hoe beînvloed ik een ander?

DIEPTE
PSYCHOLOGIE

De dieptepsychologie richt zich meer op de oorzaak dan op het symptoom. Onze dagelijkse prikkels en behoeften nemen ons zo in beslag, dat we verder af komen te staan van onze belevingswereld. Daardoor ervaren we het leven soms als zinloos. Bij de diepte psychologie draait het om verbinding te krijgen met je eigen innerlijke natuur zodat je jezelf innerlijk beter aan gaat voelen en kennen. Dit gaat niet alleen over het individu maar ook om het collectief. Deze staan met elkaar in verbinding.

NEURO LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN

Houdt zich bezig met wat mensen doen, voelen, denken. Hoe werkt dit intern en extern. NLP draait om krachtige technieken om doelen te bereiken, effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft inzicht in je gedrag en drijfveren hoe je handelt.  Geeft antwoord op de vragen; Wat motiveert je? Hoe maakt ik verbinding met een ander? Vooral hoe zit ik zelf in elkaar? Welke patronen zet ik in? Wat werkt wel en wat niet? Hoe transformeer ik patronen zodat ze wel werken? Hoe haal ik mijn doel?


Met deze stukken (en meer) kan ik je helpen

 • Communicatie vraagstukken, ik vind het moeilijk een gesprek aan te gaan?
 • Beïnvloedings vraagstukken, hoe beïnvloed ik en wordt ik zelf beinvloed?
 • Verbindings vraagstukken, hoe maak ik verbinding? Met mezelf, met de ander? Hoe verbind ik in een zakelijke omgeving?
 • Wat is mijn doel?
 • Hoe haal ik mijn doel?
 • Hoe ga ik om met mijn emoties?
 • Wie ben ik?
 • Onzekerheid
 • Hoe zet in mijn ideeën om in actie?
 • Ik verdrink in alles wat moet 
 • Ik raak de grip kwijt op mijn relatie(s)
 • Hoe maak ik verbinding met mezelf en/of de ander?
 • Ik hou niet van mezelf
 • Ontdek het mannelijke in de vrouw
 • Ontdek het vrouwelijk in de man
 • Levenskracht/Chi/Libido/Flow het stroomt niet meer
 • Onbewuste processen inzichtelijk maken
 • Je missie ontdekken en leven
 • Authenticiteit
 • Zingeving
 • Omgaan met je schaduw, donkere duistere gedachten

Men wordt niet verlicht door zich allerlei beelden van licht voor te stellen,


maar door zich bewust te worden van de eigen innerlijke duisternis.

Een sessie (traject)

Een sessie start altijd met een intake gesprek. Wat is de eigenlijke vraag. Wat is de situatie nu, en hoe zou je die gewenst willen zien. Wanneer zijn de sessie(s) geslaagd? Hier kijken we of we resoneren met elkaar. Een intake is op basis van gevonomie. (jij beloont mij op wat jij dit gesprek waard vond, of we nemen het mee in het voorstel traject) Hierna doe ik jou een voorstel. Ik help je graag!

Praktische informatie

Sessies zijn mogelijk zowel op locatie, in de natuur als bij mij in de 'Levenskunst studio'. Verwacht geen standaard praktijkruimte. Geef je over aan het onbekende. 

Bij sessies op locatie komen er reiskosten a 0,32 ct per km erbij.

Investeringen zijn voor consumenten incl. btw voor bedrijven en/of ondernemers excl. btw er nog bij.

Advies, neem rust naar een sessie.

Voel je vrij om te appen als je vragen hebt.

Pauline

Ergens vanaf de 7de laag veranderde mijn fysieke zijn in een vloeibare en later in een energieke staat. Toen ik

helemaal beneden was, vroeg ze me nóg een stukje te dalen. En boink, ik zakte helemaal in mijn ziel.

Ally
Bedankt voor de doorbraak die ik heb mogen voelen, om een stukje boosheid te mogen ervaren, om te rem er een klein beetje van af te kunnen laten. Het voelde veilig en vertrouwd om verdriet te kunnen voelen, en me open