Mentorschap sessie

Jij!

Jij bent een prachtig mens die het nodig heeft te reflecteren op het leven. Die op zoek is naar verdieping. Die bezig is met de zin van dingen, relaties, werk, het leven. Afvraagt waar Aje het voor eigenlijk allemaal voor doet. Afvraagt wat er nog meer is in dit leven. Jij bent bezig wat is mijn beeld van de wereld en wat vind ik eigenlijk en wat wil ik.

Mentorschap

Ik help je graag als mentor. Ik ben geen coach of therapeut. Ik geloof daar ook niet in. Waar ik wel in geloof is dat je kan leren. Kan leren van mensen die kennis en ervaring hebben en jouw kunnen gidsen. Uiteindelijk draait het om jou en ben jij de held(in). Ik gids je als het ware zo zou je het kunnen zien. Wat ik doe, is de diepte met je induiken zodat we het beste in je naar boven halen. Dit doe ik met de kennis en de ervaring die ik heb. Wat ik belangrijk vind is dat ik je inspireer om je eigen keuzes te maken. Je eigen verhaal. Te voelen, zien, zeggen en denken wat jij belangrijk vindt. In deze zoektocht begeleid ik je. Door mijn open karakter en vrije geest spiegel ik je en geeft ik je feedback waardoor je ook daadwerkelijk verder komt. Elke sessie is uniek. Ik reik je levenslessen aan, maak je bewust van je percepties, schaduw en andere zaken die in je onbewuste leven. 


Vindt je het spannend? Twijfel je?

Je innerlijke duisternis aankijken is mega spannend, ik kan me voorstellen dat je twijfelt. De beste raad die ik ooit las; Van wie wil je dit leren? Van iemand die een studie heeft gedaan en af toe er nog een boek overleest of van iemand die eerst haar eigen duisternis heeft onderzocht en ervaren. Vervolgens hier een studie voor gevolgd en nog regelmatig zichzelf onderzoekt..

Kennis welke ingezet kan worden

BEÏNVLOEDINGS

PSYCHOLOGIE

Draait om doordringen in de diepte van het psyche van het zelf om daar bewust de onbewuste processen te activeren welke gedrag aanstuurt. Elke beslissing die je maakt wordt voor 99% vanuit je onderbewuste genomen zonder dat je daar zelf van bewust bent. Welke interne processen loop jij door en wat beînvloed jouw van ‘binnen’ en van ‘buiten’ waardoor jij doet wat jij doet. Welk gedrag laat ik daarbij zien? Hoe werkt het gedrag van een ander? Hoe wordt ik zelf eigenlijk beînvloed en hoe beînvloed ik een ander?

DIEPTE
PSYCHOLOGIE

De dieptepsychologie richt zich meer op de oorzaak dan op het symptoom. Onze dagelijkse prikkels en behoeften nemen ons zo in beslag, dat we verder af komen te staan van onze belevingswereld. Daardoor ervaren we het leven soms als zinloos. Bij de diepte psychologie draait het om verbinding te krijgen met je eigen innerlijke natuur zodat je jezelf innerlijk beter aan gaat voelen en kennen. Dit gaat niet alleen over het individu maar ook om het collectief. Deze staan met elkaar in verbinding.

Houdt zich bezig met wat mensen doen, voelen, denken. Hoe werkt dit intern en extern. NLP draait om krachtige technieken om doelen te bereiken, effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft inzicht in je gedrag en drijfveren hoe je handelt.  Geeft antwoord op de vragen; Wat motiveert je? Hoe maakt ik verbinding met een ander? Vooral hoe zit ik zelf in elkaar? Welke patronen zet ik in? Wat werkt wel en wat niet? Hoe transformeer ik patronen zodat ze wel werken? Hoe haal ik mijn doel?

Over deze stukken (en meer) kunnen we het hebben

 • Communicatie vraagstukken, ik vind het moeilijk een gesprek aan te gaan?
 • Beïnvloedings vraagstukken, hoe beïnvloed ik en wordt ik zelf beinvloed?
 • Verbindings vraagstukken, hoe maak ik verbinding? Met mezelf, met de ander? Hoe verbind ik in een zakelijke omgeving?
 • Wat is mijn doel?
 • Hoe haal ik mijn doel?
 • Hoe ga ik om met mijn emoties?
 • Wie ben ik?
 • Onzekerheid
 • Hoe zet in mijn ideeën om in actie?
 • Ik verdrink in alles wat moet 
 • Ik raak de grip kwijt op mijn relatie(s)
 • Hoe maak ik verbinding met mezelf en/of de ander?
 • Ik hou niet van mezelf
 • Ontdek het mannelijke in de vrouw
 • Ontdek het vrouwelijk in de man
 • Levenskracht/Chi/Libido/Flow het stroomt niet meer
 • Onbewuste processen inzichtelijk maken
 • Je missie ontdekken en leven
 • Authenticiteit
 • Zingeving
 • Omgaan met je schaduw, donkere duistere gedachten

Men wordt niet verlicht door zich allerlei beelden van licht voor te stellen,


maar door zich bewust te worden van de eigen innerlijke duisternis.

Een sessie

Een (online) sessie start altijd met een kosteloos kennismakings kopje thee/koffie. We maken even kort kennis en kijken of er van beide kanten een klik is. Ik doe niet aan trajecten of iets dergelijks. Wat ik belangrijk vind is dat jij komt wanneer jij daar behoefte aan hebt. Een sessie kan ook online.

Prijs per sessie: tijdelijk 55,-

 

Praktische informatie

Sessies zijn tegen meerprijs mogelijk op locatie.

Bij sessies op locatie komen er reiskosten a 0,32 ct per km erbij.

Investeringen zijn voor consumenten incl. btw voor bedrijven en/of ondernemers excl. btw er nog bij.

Advies, neem rust naar een sessie.

Voel je vrij om te appen als je vragen hebt.

Pauline

Ergens vanaf de 7de laag veranderde mijn fysieke zijn in een vloeibare en later in een energieke staat. Toen ik

helemaal beneden was, vroeg ze me nóg een stukje te dalen. En boink, ik zakte helemaal in mijn ziel.

Ally
Bedankt voor de doorbraak die ik heb mogen voelen, om een stukje boosheid te mogen ervaren, om te rem er een klein beetje van af te kunnen laten. Het voelde veilig en vertrouwd om verdriet te kunnen voelen, en me open