MAGNUM OPUS

Het Mysterie van de creatie van het Zelf

MAGNUM OPUS

Het Mysterie van de creatie van het Zelf

Dit boek is een absolute aanrader voor liefhebbers van communicatie, maar vooral voor diegenen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke en creatieve ontwikkeling

Magnum Opus was oorspronkelijk bedoeld als scriptie voor mijn afronding tot internationaal NLP-trainer. De opdracht was om NLP (neuro-linguïstisch programmeren) te verbinden met een andere stroming, wat resulteerde in dit boek. Hierin koppel ik NLP aan de dieptepsychologie van C.G. Jung en de Alchemie, wat al snel leidt tot het collectief  onbewuste.

Het boek is opgedeeld in drie delen. Het eerste deel behandelt het collectief onbewuste, waarin ik de lezer meeneem naar diepten en de link leg naar NLP. Ik maak voortdurend verbindingen tussen verschillende concepten. Aanbevolen wordt om dit meerdere malen te lezen, omdat de lezer telkens iets nieuws ontdekt. Ik ga diep in op onderwerpen en leg zelfs verbanden met het scheppingsproces zonder zweverig te worden.

Het tweede deel richt zich op de Magnum Opus-methode voor het creëren van ‘goud’, gebaseerd op eeuwenoude alchemistische principes, vertaald met de inzichten van Carl Jung en verrijkt met een vleugje NLP voor het hedendaagse gebruik. Ik neem de lezer niet alleen mee in mijn theoretische inzichten, maar geef in het derde deel ook een kwetsbaar inkijkje in mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsproces.

Een reis door het boek

null

null

null

null

BESTELLEN

HARDCOVER

€59,95
Verkoop via eigen webshop

EBOOK

€14,95
Verkoop via bol.com