FF SPARREN?

VERBINDING

De kern waar ik uit werk draait altijd om verbinding. Verbinding op elke laag.

VERTROUWEN

De basis waarop ik werk. Alles wat zich aandient blijft altijd tussen ons.

VEILIGHEID

Ik creëer een veilige setting waarin alles er zonder oordeel mag zijn.

Jij!

Jij bent een prachtig mens die behoefte heeft om te sparren of te reflecteren op het leven, die op zoek is naar verdieping. Die zich bezighoudt met de zin van dingen, relaties, werk, en het leven in het algemeen. Je vraagt je af waar je het eigenlijk allemaal voor doet, en wat er nog meer is in dit leven. Je bent bezig met de vraag: wat is mijn beeld van de wereld, wat vind ik eigenlijk, en wat wil ik nu eigenlijk echt?

Maar bovenal heb jij behoefte aan een goed gesprek over 'iets' waar je mee zit, zonder dat je gelijk aan een traject of meerdere sessies vastzit.

Gewoon ff sparren over waar je tegen aanloopt.

Ik drink graag een kop thee met je en spar met je door de juiste vragen te stellen, of door te bieden wat er op dat moment meer nodig is.

Thee?

Ik help je graag als een soort mentor. Ik ben geen coach of therapeut. Ik geloof daar ook niet in. Waar ik wel in geloof is dat je door een goed gesprek tot de kern of een antwoord kan komen. Dat je kan leren van mensen die kennis en ervaring hebben en jou kunnen gidsen. Uiteindelijk draait het om jou en ben jij de held(in). Ik gids je als het ware, zo zou je het kunnen zien. Wat ik doe, is de diepte met je induiken zodat we het beste in je naar boven halen. Dit doe ik met de kennis en de (levens)ervaring die ik heb. Wat ik belangrijk vind is dat ik je inspireer om je eigen keuzes te maken. Je eigen verhaal. Te voelen, zien, zeggen en denken wat jij belangrijk vindt. In deze zoektocht begeleid ik je. Ik haal uit je onbewuste je eigen antwoord als het ware omhoog. Door mijn open karakter en vrije geest spiegel ik je en spar ik met je waardoor je ook daadwerkelijk verder komt. Elke sessie is uniek. Ik reik je levenslessen aan, maak je bewust van je percepties, schaduw en andere zaken die in je onbewuste leven


Twijfel je?

Het aangaan van een gesprek kan enorm spannend zijn; ik begrijp dat je twijfelt. Op deze plek ben ik ook geweest. De beste raad die ik ooit tegenkwam, was: van wie wil je dit leren? Met wie wil je sparren? Met iemand die alleen een studie heeft gevolgd en af en toe een boek leest, of van iemand die eerst haar eigen duisternis heeft onderzocht en ervaren, daarna een studie heeft gevolgd en nog steeds regelmatig zichzelf onderzoekt.

Over deze stukken (en meer) kunnen we het hebben

 • Beïnvloedingsvraagstukken: hoe word ik zelf beïnvloed?
 • Verbindingsvraagstukken: hoe maak ik verbinding? Met mezelf, met de ander? Hoe verbind ik in een zakelijke omgeving?
 • Wat is mijn doel? Hoe haal ik mijn doel?
 • Wie ben ik? Onzekerheid.
 • Hoe zet ik mijn ideeën om in actie?
 • Ik verdrink in alles wat moet. Ik raak de grip kwijt op mijn relatie(s).
 • Hoe maak ik verbinding met mezelf en/of de ander?
 • Ik hou niet van mezelf.
 • Ontdek het mannelijke in de vrouw, ontdek het vrouwelijke in de man.
 • Levenskracht/Chi/Libido/Flow: het stroomt niet meer.
 • Onbewuste processen inzichtelijk maken.
 • Je missie ontdekken en leven.
 • Authenticiteit, zingeving.
 • Omgaan met je schaduw, donkere, duistere gedachten.

Hey! Mijn naam is Anne

Heb je het idee, is dit het nou of heb je het idee dat je de verbinding met jezelf, anderen, of wellicht in een zakelijke omgeving met je klanten, je collega verliest? Misschien ben je onderweg een stukje van jezelf kwijtgeraakt en sta je op een punt waarop je jezelf afvraagt: wie ben ik?

Het geheim van dit alles bevindt zich in het onbewuste. Hier vind je de antwoorden op de vraag 'wie ben ik?' en kun je verbinding maken met jezelf en van daaruit met anderen. Ik sta graag klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van het onbewuste, het innerlijke goud dat in jou schuilt. Samen zullen we op een ontdekkingsreis gaan om te ontdekken wat jou uniek maakt en van waaruit je verbinding kunt leggen.

Als mensen hebben we allemaal een verhaal gecreëerd over wie we zijn, beïnvloed door opvoeding, omgeving en maatschappij. Maar niet alles in dat verhaal past bij jou. Het is tijd voor beweging, en ik help je graag om te transformeren naar een authentieke versie van jezelf. Ik reik je de tools aan om lichaam, geest en ziel met elkaar te verbinden.

Mijn specialisatie ligt in het werken met zowel het onbewuste als het bewuste zelf. Met een holistische benadering ontwikkel ik trainingen, workshops, ceremonies en producten om zelfontplooiing, zelfervaring en verbinding te bevorderen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het aangaan van bewuste en onbewuste verbindingen met anderen, zowel in persoonlijke als zakelijke contexten. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ont-dekkingsreis te gaan!


Een sessie


Een sessie begint altijd met een kosteloze korte telefonische kennismaking. Tijdens dit gesprek maken we kort kennis en kijken we of er van beide kanten een klik is. De sessie kan plaatsvinden bij mij thuis (waar ik op mijn best ben), of het kan een wandelsessie in de natuur zijn. Het is belangrijk voor mij dat jij komt wanneer jij daar behoefte aan hebt. Een sessie kan ook online of bij jou op locatie plaatsvinden.

Investering per sessie: 125,- excl. btw, met een maximale duur van 1,5 uur. (Voor particulieren, neem even contact op voor de juiste prijs.)

Mocht de sessie op locatie zijn, dan wordt er een toeslag van 0,23 ct per kilometer aan reiskosten berekend, evenals 50% van de sessiekosten voor reistijd.


Je mag ook bellen of appen -> 06-11479501

  
Pauline

Ergens vanaf de 7de laag veranderde mijn fysieke zijn in een vloeibare en later in een energieke staat. Toen ik

helemaal beneden was, vroeg ze me nóg een stukje te dalen. En boink, ik zakte helemaal in mijn ziel.

Ally
Bedankt voor de doorbraak die ik heb mogen voelen, om een stukje boosheid te mogen ervaren, om te rem er een klein beetje van af te kunnen laten. Het voelde veilig en vertrouwd om verdriet te kunnen voelen, en me open