DE DIEPTE IN

Mentorschappen en ervaringen op de theorieën uit de analytische dieptepsychologie van Carl Jung, de strategieën en modellen van NLP, en de wijsheid uit het (collectieve) onbewuste.

Wees vrij in je geest, heb zekerheid over wie je bent en bouw echte relaties op. Ontwikkel hier jouw authentieke persoonlijkheid, want leven vanuit authenticiteit leidt tot vrijheid.

De diepte in

Mentorschappen en ervaringen op de theorieën uit de analytische dieptepsychologie van Carl Jung, de strategieën en modellen van NLP, en de wijsheid uit het (collectieve) onbewuste.

Wees vrij in je geest, heb zekerheid over wie je bent en bouw echte relaties op. Ontwikkel hier jouw authentieke persoonlijkheid, want leven vanuit authenticiteit leidt tot vrijheid

Oude wijsheid

De alchemisten zochten naar de transformatie van basismaterialen in goud, wat symbool stond voor hun spirituele queeste naar verlichting. Deze wijsheid heb ik vertaald naar de moderne tijd waarin we nu leven.

Volle aandacht

Als je deelneemt, zorg ik ervoor dat je even volledig ontsnapt aan de dagelijkse hectiek. Je krijgt dan de volle aandacht, zowel van jezelf als van mij, voor alles wat er in je leeft en wat gezien wil worden.

Veilig groeien

Doordat we werken vanuit een veilige plek waar alles er mag zijn, zorgt elk contact ervoor dat je niet alleen je potentieel ontwikkelt en contact maakt met je essentie, maar ook dat je als mens gaat bloeien en groeien.

Je zou gelukkig moeten zijn maar je bent het niet

Ik geloof in jouw essentie, in de kern van de mens, in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie, in plaats van je aan te passen aan de verwachtingen die de maatschappij van je heeft.


Op dit moment volg je waarschijnlijk alle regels strikt. Je leeft volgens het boekje, je bedrijfsvoering is volgens het boekje, je voedt je kinderen op volgens het boekje, je (zakelijke) relaties verlopen volgens het boekje, en zelfs je stress en je seksleven, als je dat al hebt, verlopen volgens het boekje.


Leven volgens het boekje kost enorm veel energie.


Ik help je breken met dit 'boekje', het verwachtingspatroon dat je jezelf (en anderen) oplegt. Door diepere verbindingen aan te gaan, te omarmen wat authentiek mannelijk of vrouwelijk in jezelf is, en te groeien naar wie je echt bent.


Het resultaat: Een zelfverzekerde, aantrekkelijke persoonlijkheid zonder narcistisch te worden.


Ben je klaar om jezelf verder te ontwikkelen?

'In je element zijn'


betekent bewust al je aanwezige levensenergie ervaren en uitdrukken.

Magnum Opus

'Magnum Opus' is Latijn voor 'het grote werk' en vindt zijn oorsprong in de alchemie. Het verwijst naar de transformatie van basismaterialen tot de 'steen der wijzen' of het goud, wat ook wel symbool staat voor de spirituele zoektocht naar verlichting. Centraal stond de innerlijke transformatie van de alchemist zelf. Wanneer we dit proces vertalen naar de hedendaagse tijd, komt de alchemistische formule neer op de combinatie van drie kernelementen: het toepassen van theorieën uit de analytische dieptepsychologie van Carl Jung, geïntegreerd in de modellen en strategieën uit de NLP, en daarbij de wijsheid uit het (collectieve) onbewuste.


null

Waar zit jij in de spiraal?

Mensen doorlopen een eindeloze cyclus in hun ontwikkeling. Hoewel we vaak denken dat onze groei lineair verloopt, is het eerder een cyclisch patroon, meer vergelijkbaar met een spiraal. Elke fase binnen deze cyclus kent zijn eigen uitdagingen. Zodra een fase is afgerond, dient de volgende zich aan, waardoor we voortdurend worden uitgedaagd om vooruit te blijven gaan.


Dit cyclische proces staat bekend als de 'reis van de held'. Volgens Jung symboliseert dit het individuatieproces: de zoektocht naar het volledig benutten van ons menselijk potentieel. De reis vangt aan met een oproep tot avontuur. Als je je op dit moment bewust bent van de behoefte aan verandering, bevind je je waarschijnlijk midden in dit proces. Na de oproep volgt de fase van weerstand en dat maakt waarschijnlijk de reden dat je dit leest :). Want na deze fase volgt de ontmoeting met de gids of mentor, die je begeleidt en de nodige inzichten biedt om je avontuur succesvol voort te zetten.


null

FF SPARREN

1 losse sessie

Mentorships

1 op 1 de diepte in

Magic Experience

Diepe magische innerlijke reis

Hey! Mijn naam is Anne

Ik ben vooral nieuwsgierig naar jouw kern, naar jouw verhaal en vooral naar hoe ik je kan helpen. Ben je benieuwd naar wie ik ben? Dat kan. Je kunt mijn verhaal hier vinden en zelfs mijn CV bekijken. Als je meer over me wilt weten, voel je dan vrij om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en ben benieuwd naar jou.

Ik hoop je snel te spreken!


Liefs!